Υπηρεσίες για τo Jet Ski σας

Αλλαγή λαδιών

To Κέντρο Θαλάσσης  έχει στην διάθεση του διάφορα προϊόντα κατάλληλα για την κάθε ανάγκη. Λάδια υψηλών επιδόσεων για βενζινοκινητήρες, ειδικά σχεδιασμένα για την λίπανση κινητήρων θαλάσσης υψηλών ταχυτήτων που τίθενται σε εφαρμογή κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες και όλες τις καιρικές συνθήκες. Αυτά τα λάδια υψηλής ποιότητας, συνδυαζόμενα με τα καλύτερα πρόσθετα, με εξαιρετική προστασία διασφαλίζουν τη μέγιστη διάρκεια ζωής του κινητήρα και μειώνουν το κόστος συντήρησης του.

jet-ski-allagh-ladiwn-kentro-thalassis

Συντήρηση και επισκευή κινητήρα

H συντήρηση ενός Jet Ski καλό είναι να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τόσο μετά από καθημερινή χρήση όσο και στην χειμερινή αποθήκευση. Είναι σημαντικό να τονίσουμε το γεγονός πως ακόμη και αν το μοτέρ σας δεν έχει καταγράψει κάμποσες ώρες λειτουργίας χρειάζεται να περάσει από τον προβλεπόμενο έλεγχο για να είστε απολύτως σίγουροι για ένα ασφαλές ταξίδι.


synthrhsh-kai-episkeyh-kinhthra-kentro-thalassis

Συντήρηση και επισκευή συστήματoς πρόωσης (jet)

Το σύστημα πρόωσης ενός σκάφους έχει άμεσα σχέση με τον σχεδιασμό καθώς επίσης και με  τον στόχο του σκάφους και είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην οικονομική λειτουργία του, όπως και για να διεκπεραιώνει τους στόχους ταχύτητας του σκάφους.Το Κέντρο Θαλάσσης βρίσκεται καθημερινά δίπλα σας για να σας παρέχει  τεχνικές υπηρεσίες έχοντας ως άμεσο στόχο ένα ασφαλές ταξίδι.

synthrhsh-kai-episkeyh-systhmatos-prowshs-kentro-thalassis

Καθαρισμός ultrasonic και επισκευή ψεκαστήρων καυσίμου (μπεκ)

Δεν είναι πολλά τα συνεργεία στην αττική που έχουν στην κατοχή τους μηχάνημα ελέγχου των μπεκ. Τα μπεκ αφαιρούνται και τοποθετούνται στο μηχάνημα για ογκομέτρηση και έλεγχο ψεκασμού (βεντάλια). Εάν παρατηρήσουμε κάποια αλλαγή ή κάποιο τυχόν πρόβλημα, τα μπεκ τοποθετούνται συνδεδεμένα στο μηχάνημα, τοποθετούμενα στα κατάλληλα χημικά και έπειτα καθαρίζονται με υπέρηχο.

katharismos-ultrasonic-kentro-thalassis

Πολυεστερικές επισκευές καρίνας και γυάλισμα

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου θα χτυπήσουμε τη γάστρα του jet ski. Πότε  σε βράχο στη θάλασσα, πότε όταν προχωρούμε στην διαδικασία της ανέλκυσης/ καθέλκυσης, ή  με άλλους παρόμοιους  τρόπους.Η επισκευή  πρέπει να είναι άμεση και να γίνει από τεχνικούς με τεχνογνωσία. Σε άλλη περίπτωση, η ζημιά στο σκάφος μπορεί να μεγαλώσει και να μας κοστίσει περισσότερα χρήματα.

polyesterikes-episkeyes-kentro-thalassis

Διαγνωστικός έλεγχος και τεχνική αναφορά

Είτε έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στο σκάφος σας είτε όχι, το Κέντρο Θαλάσσης είναι δίπλα σας, για να σας παρέχει έναν σίγουρο διαγνωστικό έλεγχο καθώς και για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσουμε μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα στην αντιμετώπιση αυτού.

diagnwstikos-elegxos-kentro-thalassis

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο