In Stock
Η εξωλέμβια BF50 είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός του θρυλικού τετράχρονου κινητήρα της Honda και των τελευταίων καινοτομιών της εξωλέμβιας. Το αποτέλεσμα; Να είναι ο ελαφρύτερος, πιο συμπαγείς κινητήρας στην κατηγορία του. Και επειδή προέρχεται από τη Honda, έχει ασύγκριτα χαρακτηριστικά και διαθέτει ασύγκριτη τεχνολογία. Διαθέτει BLAST: Ενισχυμένη ροπή χαμηλών στροφών. Ενεργοποιείται με γρήγορο γκάζι για εξαιρετικά βελτιωμένες επιταχύνσεις. Προγραμματισμένος ηλεκτρονικός ψεκασμός καυσίμου, για εύκολη εκκίνηση, άμεση απόκριση στο γκάζι, χαμηλότερες ταχύτητες αμαξοστοιχίας και συνολικά καλύτερη οικονομία καυσίμου. Το Lean Burn Control επιτρέπει ένα πιο λεπτό μείγμα αέρα-καυσίμου. Συγκεντρώστε τα όλα και θα διαπιστώσετε ότι η εξωλέμβια μηχανή BF50 δεν είναι απλώς ο ηγέτης της κατηγορίας. Βρίσκεται σε μια κατηγορία από μόνη της επαναπροσδιορίζοντας την τετραετή απόδοση μεσαίας κατηγορίας.

ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΙΣΧΥ
Χαμηλό βάρος, συμπαγής κινητήρας 808cc με τρεις κυλίνδρους, ισχυρή ροπή και συναρπαστική απόδοση.
Πώς οι BF40 και BF50 συνδυάζουν όλα τα παραπάνω; Χάρη στα προσεκτικά σχεδιασμένα μικρά ηλεκτρονικά εξαρτήματα τους που εξοικονομούν βάρος και χώρο, συμβάλλοντας στη συμπαγή λεπτή σχεδίαση. Αλλά και χάρη στον Προγραμματιζόμενο Ηλεκτρονικό Ψεκασμό Καυσίμου PGM-FΙ που χαρίζει εύκολη εκκίνηση, ισχυρή επιτάχυνση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Καλύτερη απόδοση
Το σύστημα Ενισχυμένης Ροπής Χαμηλών Στροφών Honda BlastΤΜ και ο έλεγχος χαμηλής καύσης ECOmo ολοκληρώνουν τον εντυπωσιακό συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών των μηχανών της κατηγορίας.

ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Είτε διασκεδάζεις με εξορμήσεις στα ανοιχτά της θάλασσας είτε πηγαίνεις για ψάρεμα, σου αξίζει η καλύτερη εξωλέμβια μηχανή.
Τόσο η BF40 όσο και η BF50 είναι ιδιαίτερα αποκριτικές εξωλέμβιες μηχανές που παρέχουν αξιόπιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Συμβατές με ηλεκτρονικό εξοπλισμό NMEA2000®, εξοπλισμένες με Προγραμματιζόμενο Ηλεκτρονικό Ψεκασμό Καυσίμου PGM-FI και προαιρετικό έλεγχο ελειγμών θέσης (Trolling Control), συνδυάζουν πρωτοποριακή τεχνολογία με κομψό σχεδιασμό χαμηλού βάρους.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Μέσω του συστήματος ελέγχου ελειγμών θέσης (Trolling Control), μιρκές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα - με βήματα των 50 σ.α.λ.
Ο ακριβής έλεγχος σε αργή ταχύτητα είναι εξίσου σημαντικός με τον ακριβή χειρισμό υψηλής ταχύτητας, ειδικά κατά το ψάρεμα. Το προαιρετικό Trolling Control ρυθμίζει την ταχύτητα με βήματα των 50 σ.α.λ., καθιστώντας τις BF40 και BF50 τις ιδανικές εξωλέμβιες μηχανές για ψάρεμα.

Σεβασμός στο περιβάλλον
Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας δεν έχει καμία απολύτως αξία αν επηρεάζει αρνητικά τα έμβια όντα γύρω μας. Όταν ειδικότερα πρόκειται για το θαλάσσιο περιβάλλον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να επιτρέπουμε σε καύσιμα από σκάφη να μολύνουν τις θάλασσες.

Με τον τρόπο της Honda
Ο Soichiro Honda είχε ένα όραμα, να κάνει τις εξωλέμβιες μηχανές πιο καθαρές, πιο ήσυχες και πιο φιλικές προς την υδρόβια ζωή. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα των τετράχρονων εξωλέμβιων μηχανών. Η υλοποίηση αυτής της ιδέας κατέστησε τη Honda πρωτοπόρο στην τεχνολογία θαλάσσιων μηχανών, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας έκανε όλους πιο υπεύθυνους απέναντι στο περιβάλλον.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Όπως ακριβώς και οι μηχανές μας, η εγγύηση της Honda είναι ο,τι καλύτερο θα βρεις.

Η Honda είναι σε θέση να παρέχει ισχυρή προστασία από την διάβρωση μέσω της εξαιρετικής αντιδιαβρωτικής τεχνολογίας της και της βοήθειας των ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών, που είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, παρέχοντας service υψηλής ποιότητας. Η εγγύηση της Honda καλύπτει κάθε χρήση, είτε ιδιωτική είτε επαγγελματική. Αυτό όμως που κάνει την εγγύηση Honda Marine ασυναγώνιστη, είναι πως διατηρεί την ίδια αξία σε ολόκληρη τη διάρκειά της. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία ημέρα κάλυψης για εμάς έχει την ίδια ακριβώς ισχύ με την πρώτη ημέρα. Γιατί όταν σκέφτεσαι Honda, σκέφτεσαι αξιοπιστία.

Τέσσερις γραμμές άμυνας
Η ισχυρή προστασία από την διάβρωση επιτυγχάνεται με τέσσερις γραμμές άμυνας. Αρχικά πραγματοποιείται ανοδίωση του περιβλήματος αλουμινίου με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία «Διπλής Στεγανοποίησης». Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα εποξικό αστάρι, πριν από τη γυαλιστερή ασημένια βαφή. Για περαιτέρω προστασία από τις ακτίνες υπεριώδους ακτινοβολίας, στη συνέχεια εφαρμόζεται μία διάφανη επίστρωση ρητίνης για φινίρισμα. Τελευταίες πινελιές, για απόλυτη προστασία, αποτελούν η τοποθέτηση ανοδίου και αδιάβροχων βυσμάτων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 40-50HP

EΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

 

Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητήρα Τετράχρονος, υδρόψυκτος
Βαλβίδες OHV, 3 κύλινδροι
Κυβισμός (cc) 808
Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70 x 70
Εύρος Μέγιστων Στροφών (RPM) 5.500-6.000
Ονομαστική Ισχύς (kW(PS)) 37,3 (50)
Σύστημα Ψύξης Υδρόψυκτος (με θερμοστάτη)
Παροχή Καυσίμου PGM-FI (Προγραμματιζόμενος Ψεκασμός Καυσίμου)
Σύστημα Ανάφλεξης Ηλεκτρονική PGM-IG
Σύστημα Εκκίνησης Ηλεκτρική εκκίνηση
Σχέση Μετάδοσης 2,08
Περιστροφή Προπέλας Standard
Ρύθμιση Κλίσης (trim) & Ανύψωσης (tilt) Μηχανής Ηλεκτρική ρύθμιση κλίσης & ανύψωσης ή υποβοηθούμενη από αέριο
Σύστημα Εξάτμισης Μέσω πλήμνης

Διαστάσεις

Ύψος Τραβέρσας (mm) 416
Καθαρό βάρος (kg) 96
Μήκος (mm) 694
Πλάτος (mm) 372
Ύψος (mm) 1258

Λειτουργία

Ικανότητα Φόρτισης Μπαταρίας (Α) 17A
Ηλεκτρική εκκίνηση Ναι
Έξοδος Εναλλάκτη (A) 22A

Τεχνολογία

NMEA 2000 Ναι
BLAST Ναι
ECOmo Ναι
Trolling Control Ναι