Χωρίς αμφιβολία, η τακτική φροντίδα του σκάφους είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να φροντίσετε την επένδυσή σας και να μεγιστοποιήσετε τις μέρες σας στο νερό. Το πιο σημαντικό μέρος της συντήρησης σκάφους είναι η συντήρηση του κινητήρα ειδικά την χειμερινή εποχή μετά το καλοκαίρι.

Volta me Varka_Kentro Thalassis

Αν τώρα αγοράσατε ένα καινούριο σκάφος ή σκέφτεστε να την αγοράσετε για πρώτη φορά ή σκέφτεστε να νοικιάσετε ένα σκάφος για μονοήμερη εκδρομή ή αν είναι να κάνετε βόλτα με το σκάφος ενός φίλου σας, έχουμε ευχάριστα νέα για εσάς: πέρα από το ότι είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια, η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η βόλτα με σκάφος είναι ευεργετική για την υγεία και το μυαλό σας. Όπως όμως συμβαίνει με κάθε νέα εμπειρία είναι λογικό να νιώθετε αγωνία να βγείτε στη θάλασσα για πρώτη φόρα.

Η συχνότητα της φροντίδας του σκάφους σας εξαρτάται από το σκάφος και τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε. Τα παλαιότερα σκάφη χρειάζονται περισσότερο χρόνο και προσοχή, όπως και τα σκάφη που χρησιμοποιούνται για συχνά ταξίδια ή γρήγορες εξορμήσεις αδρεναλίνης.

Συμβουλές για τη φροντίδα του Jet Ski  κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μόλις αποκτήσετε jet ski ίσως αναρωτηθείτε ποια συντήρηση χρειάζεται και πόσο συχνά. Κάθε ιδιοκτήτης Jet Ski πρέπει να γνωρίζει πώς να διασφαλίζει ότι το Jet Ski του, χρειάζεται πολλή φροντίδα ώστε να συνεχίσει να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και αν αρχίσετε να αγνοείτε τις ανάγκες του, σίγουρα θα παρατηρήσετε τη διαφορά.

 Η συντήρηση πολυεστερικού σκάφους, στο σύνολό της, είναι στην πραγματικότητα αρκετά παρόμοια με τη συντήρηση αυτοκινήτου.

Σελίδα 1 από 3