Η εταιρεία μας

Από το 1984, η εταιρεία μας πάντοτε με αίσθημα ευθύνης εξασφαλίζει για τους πελάτες της υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και  κορυφαία προϊόντα θαλάσσης από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστικούς οίκους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται ως εξουσιοδοτημένο κατάστημα και συνεργείο εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών. Επίσης ασχολείται με την εμπορία τρέιλερ, γεννητριών καθώς και ναυτιλιακού εξοπλισμού, ανταλλακτικών και λιπαντικών.

Το “Κέντρο Θαλάσσης” αντιπροσωπεύει επώνυμα προϊόντα για την σωστή συντήρηση και υποστήριξη των αναγκών ενός σκάφους αναψυχής ενώ παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στην επισκευή και συντήρηση μηχανών θαλάσσης διαθέτοντας εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τις παρακάτω μάρκες:

MERCURY, MARINER, HONDA, ΥΑΜΑΗΑ, EVINRUDE, SEVEN MARINEMERCRUISER και SEA DOO, jet ski KAWASAKI,  WAVERUNNER YAMAHA.

Η πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα τεχνικής υποστήριξης καλύπτει τις τεχνικές ανάγκες των πελατών μας, όπου και αν βρίσκετε το σκάφος τους, είτε σε μαρίνα ή πάρκινγκ σκαφών, είτε σε λιμάνι ή ναυπηγείο.

ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ. 

Πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ ISO 9001:2015, IQCERT. 

Μέλος του Σ.Ε.Μ.ΕΞ. Μέλος της Α.Β.Υ.C (American Boat and Yacht Council)

Οι εγκαταστάσεις μας

Για να επιτύχουμε σε αυτό τον ανταγωνιστικό τομέα οι σωστές εγκαταστάσεις είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παραγόντες παροχής ασφάλειας του πελατολογίου μας καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού μας η οποία αποτελεί βασική εταιρική μέριμνα και για τον λόγο αυτό είναι ενσωματωμένη στο σχεδιασμό των εγκαταστάσεων μας.

Ως εταιρεία είμαστε προσανατολισμένοι όχι μόνο στο να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα στο πελάτη αλλά και να αναπτύξουμε μια οικολογική στάση απέναντι στη κατανάλωση ενεργειακών πόρων.

Με βάση τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες στον χώρο των μικρών σκαφών αναψυχής, γίνεται μετεγκατάσταση της εταιρίας "Κέντρο Θαλάσσης" τον Οκτώβριο του 1985 στις νέες και ιδιόκτητες καθετοποιημένες εγκαταστάσεις επί της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη 481 στο Κερατσίνι όπου μέχρι και σήμερα λειτουργεί ως εμπορικό κατάστημα και έκθεση σκαφών.

Κερατσίνι : Εμπορικό κατάστημα και έκθεση σκαφών.  

kentro thalassis-etaireia

Ασπρόπυργος -Συνεργείο

Το 2006 δημιουργείται το υποκατάστημα της εταιρείας στην περιοχή του Ασπρόπυργου το οποίο αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το μέλλον της εταιρείας μας.

Η δυναμικότητα της εταιρείας βασίζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις οι οποίες καταλαμβάνουν έναν αρκετά σημαντικό χώρο. Στις εγκαταστάσεις αυτές παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας επισκευής και συντήρησης μηχανών θαλάσσης και  σκαφών αναψυχής.

Διατίθενται πλήρεις εγκαταστάσεις με γερανογέφυρες για την ασφαλή απεγκατάσταση και εγκατάσταση του κινητήρα , με πολλαπλούς πάγκους εργασίας, ειδικούς χώρους καθαριότητας εξαρτημάτων και χώρους φύλαξης ανταλλακτικών.

Τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της τεχνικής έρευνας, καινοτομίας και ευελιξίας, ποιότητας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης που διαθέτουμε, είμαστε γνωστοί για τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας και εγκαταστάσεων.

Η ομάδα μας

Tα στελέχη και οι τεχνικοί του ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗΣ είναι πλήρως καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι, με το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε η παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε να έχει πάντοτε  προσανατολισμό την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των φίλων ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στοχεύοντας στις καλύτερες σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Έχοντας επενδύσει σε ένα πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό ηγούμαστε μιας επιχείρησης που διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της έχοντας μια μεγάλη γκάμα πελατών πανελλαδικά.