Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα της Εταιρείας

Το www.kentrothalassis.gr αποτελεί την ιστοσελίδα της Εταιρείας, εταιρείας με την επωνυμία  ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ – Ηλίας Βουλγαράκης και ΣΙΑ Ο.Ε.  που έχει ως έδρα το Κερατσίνι , οδός Γρηγορίου Λαμπράκη , με Α.Φ.Μ. 081554855 και Δ.Ο.Υ. Ε’ ΠΕΙΡΑΙΑ. Σκοπός της δημιουργίας αυτής της ηλεκτρονικής σελίδας , είναι η ενημέρωση των  πελατών  για τα εμπορικά προϊόντα (εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης, jet ski και σκαφών πολυεστερικών και φουσκωτών, ανταλλακτικών και ναυτιλιακού εξοπλισμού) και την παροχή υπηρεσίας ( συντήρηση και επισκευή μηχανών , συντήρηση και επισκευή σκαφών) που προσφέρει  η εταιρεία.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε εύρος υπηρεσιών που σας παρέχει η Εταιρεία, όπως: πληροφόρηση σχετικά με θέματα παροχής υπηρεσιών, μας αποστολή ενημερωτικού/διαφημιστικού υλικού (newsletter)

O κάθε χρήστης/ επισκέπτης πριν κάνουν χρήση του εν λόγω διαδικτυακού τόπου καλούνται να διαβάσουν προσεχτικά τους όρους καθώς θεωρείται ότι συναινούν, αποδέχονται χωρίς καμία εξαίρεση και ανεπιφύλακτα αυτούς τους όρους που διατυπώνονται παρακάτω και αναλαμβάνουν την υποχρέωση τήρησής τους. Επίσης δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το διαδικτυακό τόπο  για δημοσίευση, μετάδοση με οποιουδήποτε τρόπο  περιεχόμενο το οποίο κρίνεται παράνομο, , προσβλητικό,  απειλητικό, δυσφημιστικό, συκοφαντικό,  δεν συνάδει με τα χρηστά ήθη, ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο.

Το www.kentrothalassis.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Αναλαμβάνει δε, την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

 

Υλικό της ιστοσελίδας

Το www.kentrothalassis.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφικής παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος.

Παραγγελίες και Διαθεσιμότητα

Το ότι καταχωρείτε την παραγγελίας σας στο www.kentrothalassis.gr δεν συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. Το www.kentrothalassis.gr  είναι δυνατόν να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος της, σε περιπτώσεις που το διαθέσιμο απόθεμα σε σχέση με την παραγγελία δεν επαρκεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα θα ενημερώνεστε με γραπτή και τηλεφωνική επικοινωνία. Η τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας γίνεται κατά τη συλλογή των προϊόντων.